9.00 AM
Top Boy sezonul 4 data lansării, complot, distribuție, trailer și tot ceea ce trebuie să știți
Notă: conține spoilere pentru sezonul trei al Top Boy .

Top Boy sezonul trei tocmai a ajuns pe Netflix pentru o aclamare aproape universală. Fostul spectacol al Channel 4, anulat în 2013, a făcut o întoarcere cu adevărat triumfătoare pentru fani. Asta mulțumește, parțial, la disponibilitatea serviciului de streaming de a oferi spectacolului și personajelor mai mult spațiu pentru a respira, luând seria de la două sezoane în 4 episoade la o rulare de 10 părți. Asta înseamnă că Netflix ne-a oferit deja mai multe episoade decât a reușit Channel 4 în două sezoane. Star Ashley Walters este cu siguranță fericită de a fi pe Netflix: „ Top Boy este o reprezentare primă și reală a culturii de stradă”, a spus el pentru Vice . "Explorează modul în care aceste personaje au ajuns să facă alegerile pe care le iau și oferă publicului un aspect din culise în ceea ce se întâmplă pe străzile noastre astăzi. Trebuie discutat și spectacolul nu se îndepărtează de oferindu-ne platforma pentru a ne spune povestea. " "Nu putem schimba lucrurile dacă nu le recunoaștem și nu le înțelegem mai întâi. Netflix este platforma perfectă pentru acest spectacol, nu există multe rețele care să fie suficient de curajoase pentru a păstra acest lucru real." Dar ce ține viitorul pentru traficantul de droguri Walters și Dushane, și pentru Sully de Kane „Kano” Robinson, în timp ce fac tot posibilul pentru a supraviețui străzilor medii ale Londrei în sezonul Top Boy ? Ne-am tras pe geamul nostru cel mai fan pentru a lovi moșii pentru a investiga.

Top Boy sezonul 4 data aeriană: Când va ateriza pe Netflix?

Când a fost anunțat primul sezon al Top Boy , magazinele au raportat că emisiunea va reveni nu doar pentru o nouă serie, ci pentru două - ceea ce înseamnă că sezonul patru a intrat de ceva vreme. A trebuit să așteptăm doi ani de la anunțul din 2017 până la primul episod din sezonul trei, dar ne așteptăm ca sezonul patru să vină mai devreme decât asta - cel mai probabil va ajunge la mijlocul lunii septembrie 2020.

Parcela Top Boy sezonul 4: despre ce este vorba?

Dacă v-ați bucurat de sezonul trei, nu sunteți singur, lui Ronan Bennett i-a plăcut și spectacolul lui Top Boy : „Uneori scrii ceva pentru ecran și pur și simplu nu iese la fel de bine cum ai fi sperat, deși ai sperat tot piesele sunt bune, dar cumva, când sunt toate împreună, nu fac gel. Acest lucru este diferit ", a spus el pentru Metro . "Cred că noul sezon este genial, chiar așa. Nu vrem să stăm pe laurii noștri." Așadar, ne putem aștepta mai mult la fel pentru sezonul patru, cu suficiente răsuciri și surprize adăugate pentru a menține lucrurile interesante. Există soarta lui Dris de a clarifica, pentru un lucru, după ce a fost împușcat la sfârșitul celui de-al treilea sezon. Nu vă așteptați răspunsuri precise: "Avem nucleul nostru și avem personajele și lumea", a spus Bennett, "dar dorim, de asemenea, să-l reîmprospăteze, rămânând fideli a ceea ce iubitorii fanilor noștri despre spectacol, dar și extinderea lumii și surprinderea lor. Aceasta este ambiția mergand inainte."

Distribuția Top Boy din sezonul 4: Cine va intra în ea?

Ashley Walters (Dushane), Kane 'Kano' Robinson (Sully) și Micheal Ward (Jamie) se vor întoarce, întrucât marele faleză din sezonul trei se învârte în jurul lor. Am pariat blocajul nostru ca Ashley Thomas (Jermaine), Simbi 'Little Simz' Ajikawo (Shelley), David 'Dave' Omoregie (Modie), Kadeem Ramsay (Kit), Lisa Dwan (Lizzie) și Saffron Hocking (Lauryn) toate să se întoarcă. Și este prea târziu pentru a solicita un cameo Drake? Producătorul executiv al rapperului merită o parte pasivă după salvarea seriei . „Acesta a fost pus pe Netflix după ce a fost anulat, câțiva ani mai târziu și am început să obținem o mulțime de interese din partea Statului”, a spus Walters. „Și atunci Drake a urmărit-o, ceea ce era ciudat și ne-am trezit într-o zi, am văzut toată această presă peste ea [așa cum a postat”. „El a avut o poză cu mine și mi-a spus:„ Când va reveni spectacolul? ” și am spus că a fost anulat și el a spus: „Ei bine, vom vedea despre asta”. „Tăiat la aproximativ un an și jumătate mai târziu și a revenit la masă cu o afacere și asta a fost, am plecat de acolo. "S-a întors pentru citire și a fost și a intrat și a ieșit din Londra în timp ce filmam. Dar, în primul rând, a fost fanul emisiunii și a vrut doar să facem ceea ce am făcut inițial. Nu a vrut să aibă prea mult control creativ. "

Top Boy sezonul 4 trailer: Când îl vom vedea?


Trailerul sezonului trei a scăzut cu o lună înainte ca seria să fie difuzată - ne-am aștepta la același model anul viitor. Ori de câte ori aterizează, o vom adăuga în această caracteristică, așa că marcați această pagină pentru toate noutățile și ultimele noutăți.
Categorie: Hollywood Life | Vizualizări: 227 | Adăugat de: InTheJungle | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Meniu site
Căutare
Autentificare


Statistici

    Total online: 4
    Musafir: 4
    Membri: 0