1:49 PM
Taboo (2020)-Sezonul 2 Serial Premiera
Când vine serialul Taboo 2 la TV? Care este povestea și cine este în distribuție?

James Delaney al lui Tom Hardy va reveni - dar la ce ne putem aștepta?
Drama Taboo se întoarce pentru o a doua serie cu Tom Hardy și Steven Knight, în ritmul învingător, cu „diavolul Delaney” al lui Hardy, îndreptat spre vest, după ce s-a răzbunat pe Londra în prima și elegantă primă serie.

Dar la ce ne putem aștepta când se va întoarce Taboo? Ce personaje vor supraviețui călătoriei pe mare? Și când va fi din nou pe BBC1?
În prezent necunoscut, deși coproducătorul și radiodifuzorul deținut de Disney FX a vorbit despre speranțele sale pentru un al doilea sezon. Președintele FX pentru divertisment, Eric Schrier, a confirmat că discuțiile sunt în desfășurare despre un potențial sezon secund, dar că revenirea sa este „dependentă” de a lucra în jurul programului aglomerat al lui Hardy.
„Au vorbit despre asta, dar depinde de programul lui Tom Hardy. În acest moment, el filmează Venom 2 ", a declarat pentru Deadline în ianuarie 2020.

John Landgraf, președintele FX Networks și FX Productions, a adăugat: „Steven este cu siguranță joc și avem ceea ce cred că este o idee grozavă pentru un al doilea sezon, unele dintre ele fiind deja scrise, dar avem nevoie doar de actor. Suntem în conversații active. ”"Am scris primele șase episoade și mai sunt două de făcut", a spus scriitorul Steven Knight la RadioTimes.com în februarie 2019. "Am avut un hiatus, evident, deoarece Charlotte [Riley, soția lui Tom Hardy] a avut un copil, dar atunci ne vom întoarce.
Apoi, în decembrie 2019, a oferit o actualizare suplimentară: „Tocmai am avut o întâlnire despre aceasta, oamenii se adună care iau deciziile, șase dintre episoade sunt scrise și mergem înainte, într-un fel sau altul da. , vom ajunge acolo. ” Poate drama să fie încă pregătită pentru difuzare în 2020? Priveste acest spatiu.
Descriere
James Keziah Delaney se întoarce la 1814 la Londra, după 10 ani în Africa, pentru a descoperi că i-a fost lăsat o moștenire misterioasă de către tatăl său. Condus să facă război celor care l-au nedreptățit, Delaney se află într-o confruntare împotriva Companiei Indiei de Est, în timp ce joacă un joc periculos între două națiuni în război, Marea Britanie și America.
Tara:
USA
Productie:
Hardy, Son & Baker , Scott Free Productions
Data lansari:
2020
Limba:
English
Gen:
Dramă , mister , thriller
Cast:
Tom Hardy , David Hayman , Jonathan Pryce
Director:
Chips Hardy , Tom Hardy , Steven Knight
Categorie: TV Seriale Premiere | Vizualizări: 680 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: PREMIERA, SERIAL, taboo, (2020)-Seznul | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Meniu site
Căutare
Autentificare


Statistici

    Total online: 1
    Musafir: 1
    Membri: 0