4:46 PM
Cum este să vedem cu Keanu Reeves și alți bărbați „frumoși”, după Ana De Armas
Ana de Armas nu a ieșit de nicăieri pentru a juca în proiecte alături de unii dintre cei mai importanți bărbați de la Hollywood. Aceasta include Keanu Reaves in Exposed , Ryan Gosling în Blade Runner 2049 și acum Daniel Craig în Knives Out și viitorul film James Bond No Time To Die . Oh da, și nu uita de Ben Affleck .
Într-un nou profil, Ana de Armas a vorbit despre cum este să stelezi de fapt cu genurile „frumoase” precum Reeves.
De fapt, Ana De Armas a lucrat împreună cu Keanu Reeves la începutul carierei sale de stat. Înainte de a se muta în Statele Unite, a lucrat în afacerea de actorie în Spania, dar a învățat engleza când s-a mutat aici și a sfârșit repede jucând în două filme cu Reeves:

Ana De Armas ca Bond Girl 2020
Knock Knock și Exposed . Ea a spus despre relația ei de lucru cu actorul: Am avut o perioadă atât de grozavă de lucru cu Keanu și am devenit atât de apropiați. M-am simtit foarte bine. El m-a sunat când producea Exposed și mi-a spus: „Nu-mi imaginez pe nimeni mai bine să joace acest rol. Vorbind într-un profil nou pentru ediția din această lună a American Way , Ana de Armas a parcurs cariera sa de film conducând în 2020, No Time To Die . Ea a vorbit despre activitatea sa în viitorul film Deep Water , precum și a împărtășit citatul de mai sus cu privire la munca ei cu Keanu Reeves. Elaborand pe marea largă a unor bărbați de vârf de la Hollywood cu care a fost pe ecran în ultimii câțiva ani, Ana de Armas a vorbit și despre faptul că a avut „chimie” cu diverși actori, în timp ce a discutat de trei ori pe care a trebuit să o audieze pentru Blade Runner 2049 .

În cele din urmă, crede că a fost foarte „norocoasă” la Hollywood. Am avut mult noroc - pentru că acești bărbați sunt foarte frumoși -, dar cea mai bună parte este cine sunt ca oameni. Am avut cei mai buni parteneri. Ana de Armas are în mod clar o mulțime de lucruri frumoase de spus despre fostele ei co-vedete, dar are sens. Majoritatea fețelor proaspete de la Hollywood nu obțin atâtea oportunități la fel de repede ca Ana de Armas în ultimii ani. Alături de bărbații pe care i-am enumerat anterior, Knives Out avea doar o distribuție complet stivuită . Ea a lucrat vizavi de Chris Evans, Toni Collette, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Don Johnson și Christopher Plummer. Și acesta este doar un film popular în care a fost implicat. A ajuns să lucreze cu regizori precum Todd Phillips, Rian Johnson, Eli Roth, Cary Joji Fukunaga și Denis Villeneuve.

O altă femeie de la Hollywood ( It-woman? ), Scriitoarea Phoebe Waller-Bridge, a ajutat la perfecționarea scenariului Bond 25 . Are un viitor luminos înaintea ei , Bond 25 urmând să apară mai târziu în acest an și alte proiecte în lucrări. Ana de Armas viitoare este implicată cu Sergio, Deep Water și Blonde. Sergio este și indie, dar Deep Water este filmul pe care l-a filmat cu Ben Affleck care a stârnit o romantism probabil . Blonde este o interpretare ficționalizată a lui Marilyn Monroe în care va juca bomba blondă. Sau dacă doriți să-i revizuiți timpul cu iubitul preferat al internetului, Keanu Reeves, puteți transmite fluxul Exposed chiar acum pe Amazon Prime.
Categorie: TV Noutati Actori,filme,seriale | Vizualizări: 139 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: De, Vedem, cu, armas, Reeves, alți, „frumoși”, după, și, Cum, este, bărbați, , Ana, Keanu | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Meniu site
Căutare
Autentificare


Statistici

    Total online: 1
    Musafir: 1
    Membri: 0