5:02 PM
Cats VFX Artist dezvăluie ce s-a întâmplat când a aflat despre buttholes
Filmul lui Tom Hooper lui Pisicile a sosit în teatre în decembrie și a rupt imediat internetul. Reacția la adaptarea lui Andrew Lloyd Webber a fost puternică, muzica sălbatică combinată cu tehnologia de blană digitală și scara filmului polarizată. Pisicile au ajuns recent de la început prin video la cerere, permițând cinefililor să reexamineze filmul viral. Zilele „tăierii butthole” au apărut și în ultimele săptămâni, susținând că echipa VFX a adăugat o parte a corpului în fața actorilor la un moment dat în timpul procesului de editare. Și acum știm un pic mai multe despre cum și de ce au fost descoperite buttholes spuse.

Cererile pentru tăierea butthole a pisicilor au început în urmă cu câteva săptămâni, când cineva de pe Twitter care a pretins că cunoaște un artist VFX a lăsat să alunece că pisicile cântătoare au fost făcute corect din punct de vedere atomic. Curând, internetul a început să răsune de pe această știre și să facă referire la mult timp așteptatul Snyder Cut al Justice League , rezultând în trendul #ButtholeCut pe social media . Un membru al echipajului de la Cats a dezvăluit recent cum au fost găsite buttholes, iar povestea este cu adevărat banane. Așa cum a spus-o un membru anonim al echipajului,

"Când ne uitam la playback-urile, am fost astfel: „Ce naiba? Vedeți asta ?! ' Am întrerupt-o. Am fost să-l sunăm pe supraveghetorul nostru și suntem ca: „Există un nenorocit de naibii acolo! Există butole! ' Nu a fost proeminent, dar ai văzut-o ... Și [ai fost] exact așa: „Ce dracu 'e asta? ... Există o nenorocită. Nu era în fața ta - dar în același timp, de asemenea, dacă te uiți, o vei vedea."

  Vorbește despre o zi nebună la serviciu. Un minut îl transformi pe Jennifer Hudson câștigătoare la Oscar în Grizabella, iar în următorul scop descoperiți o mulțime de butite care, într-un fel, se aruncă în film. Și asta, doamnelor și tinerilor, este motivul pentru care publicul a fost atât de nebun de pisici în ultimele luni. Este prea distractiv.

  Comentariile unui membru al echipajului anonim la The Daily Beast par să coroboreze povestea originală. Se pare că redactorii au descoperit într-o zi elementele subtile ale membrilor distribuției în timp ce pregăteau Cats pentru lansarea sa teatrală. Originea lor rămâne un mister, însă artiștii VFX au fost nevoiți să intre și să editeze acea parte a corpurilor dansatorilor. La urma urmei, filmul a prezentat deja pisici antropomorfe, gandaci și șoareci. Inclusiv butucurile ar fi doar prea mult.
Victoria în pisici
Misterul din jurul zvonului tăiat cu butthole de la Cats a fost în continuă schimbare de când a fost dezvăluit. Un profesionist VFX a respins zvonurile , susținând că orice butucuri erau de fapt doar falduri ciudate în blană digitală care trebuiau ajustate. Universal în sine nu a dat o hotărâre oficială, dar a postat un răspuns amuzant odată ce #ReleaseTheButtholeCut a început să facă trend.

  Cel mai recent, un fan a adăugat câteva buttholes la filme de la Pisici , la rezultate hilar. Și cum situația continuă să se desfășoare, sunt sigur că vor fi mai multe dezvăluiri din partea celor care au lucrat la filmul muzical.

 
Categorie: TV Noutati Actori,filme,seriale | Vizualizări: 123 | Adăugat de: Admin | Tag-uri: cats, CE, aflat, dezvăluie, Artist, întâmplat, S-a, buttholes, despre, VFX, Când | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Meniu site
Căutare
Autentificare


Statistici

    Total online: 1
    Musafir: 1
    Membri: 0